Wij zetten uw verhaal centraal

Wie gevonden wil worden op internet, moet letterlijk met een goed verhaal komen. Zoekmachines als Google worden steeds intelligenter en geven een hogere waardering aan webpagina’s met relevante, waardevolle inhoud. Wilkens c.s. Text Online vertelt uw verhaal met tekst, video en andere content.

Contentmarketing met inhoud

Contentmarketing is marketing, maar dan anders. Bij contentmarketing gaat het in eerste instantie om het verbreden en verdiepen van de relatie tussen uw bedrijf en uw doelgroep. Het genereren van omzet is geen hoofddoel van contentmarketing – maar bij succesvolle contentmarketing is dit wel een van de resultaten.

De basis van contentmarketing is waardevolle, doelgroepgerichte content, zoals blogs, nieuwsbrieven en video. Kortom, eigenlijk elke vorm van content waarin uw doelgroep is geïnteresseerd.

Wat we doen

Wilkens c.s. Text Online biedt haar klanten ondersteuning en advies bij de productie van content van topkwaliteit. Hier ziet u een beknopt overzicht van onze diensten:

Het juiste woord, de juiste toon

Wat is de boodschap die u wilt vertellen aan uw doelgroep? Welke uitstraling past bij uw organisatie en uw doelgroep? Hoe past de boodschap binnen uw communicatiestrategie? Samen met u gaan onze professionals op zoek naar de antwoorden op deze vragen en naar de beste manier om het verhaal van uw organisatie voor het voetlicht te brengen.

De taalexperts

Wilkens c.s. Text Online is een activiteit van Wilkens c.s. Vertalers & Tolken. Wilkens c.s. is gespecialiseerd in internationale communicatie en biedt professionele services op het gebied van vertalen, schrijven en taalgerelateerde training en advies.

Wij helpen u niet alleen bij de selectie, productie en verbetering van content in alle mogelijk vormen, maar ook bij het opstellen van een effectieve strategie voor de lange termijn.

Uw website hoger in Google?

Dan hebben wij een uniek aanbod voor u.

Het SEO instappakket

U krijgt een analyse, conclusie en een adviesgesprek over uw website.

VERTEL MIJ MEER

Leuke feitjes.

0%
van de consumenten spendeert tijd aan het lezen van content van merken waarin zij geïnteresseerd zijn
0%
van de consumenten heeft een positiever gevoel over een merk nadat zij content op hun website hebben gelezen
0%
van de B2B bedrijven zegt dat SEO de belangrijkste invloed op hun leadgeneratie doelstellingen heeft


Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP