Gezondheid

Wat Tena Men betekent voor mannen

Ben je al bekend met Tena Men? Dit bedrijf staat bekend om het maken van incontinentieproducten voor mannen. Zo zijn er speciale broeken die door dit bedrijf ontworpen zijn tegen incontinentie. Ook luiers voor volwassenen zijn echter bij deze aanbieder te vinden. Maar wat betekent Tena Men nou eigenlijk voor mannen precies? In deze blog kom je precies achter het antwoord op dit vraagstuk. Zo weet je alles wat je moet weten over waar dit bedrijf voor staat.

Tena Men geeft mannen hun zelfverzekerdheid terug

Het eerste wat Tena Men voor mannen betekent, is dat het hun zelfverzekerdheid teruggeeft. Veel mannen verliezen namelijk hun zelfvertrouwen zodra ze merken dat ze blaasproblemen hebben. Dit kan dus een erg negatieve impact op hun leven hebben. Maar met producten voor mannen van Tena hervinden mannen hun zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is voor mannen een van de belangrijkste dingen om te hebben.

Je kan met je dag verder gaan dankzij Tena Men

Het tweede aspect van Tena Men dat veel voor mannen betekent, is dat ze verder met hun dag kunnen gaan. Met incontinentie is het namelijk zo dat de meeste mannen altijd dichtbij een wc moeten zijn indien ze geen incontinentieluiers of broekjes dragen. Zo kan het haast voelen alsof ze altijd ergens aan vastzitten. Dit blokkeert hun dag en kan erg frustrerend zijn. Maar door een incontinentiebroek of luier van Tena is dit probleem ineens verholpen. Daardoor kunnen mannen weer zoals vanouds met hun dag verdergaan.

Via Tena Men voel je je ook op je oude dag nog zelfstandig

Tevens betekent een mannenproduct van Tena voor oudere mannen dat ze hun zelfstandigheid behouden. Voor veel mannen is het namelijk vernederend om verzorgd te worden, hoe lief dit ook bedoeld is. Maar dit is met incontinentie niet nodig doordat de producten van Tena die je op plekken zoals 123Drogisterij vindt ervoor zorgen dat er op dit vlak geen verzorging nodig is. Daardoor hervinden vele oudere mannen hun zelfstandigheid en gaan ze weer wat positiever het leven door.

Het redt het liefdesleven van vele mannen

Het vierde aspect van betekenis dat Tena Men aan mannen geeft, is op het vlak van liefde. Incontinentie verwoest het liefdesleven van vele mannen. Dit komt doordat ze denken dat hun blaasproblemen zich ook naar de slaapkamer zullen verplaatsen en niet hun partner willen laten ontdekken dat ze hier geen controle over hebben. Met de producten van Tena op dit vlak is dit echter geen issue meer doordat mannen altijd een middel hebben om met dit gezondheidsprobleem om te gaan. Zo lijdt hun liefdesleven hier niet langer onnodig onder.

Mannen hoeven geen andere opties meer te overwegen

Tot slot zorgt Tena Men ervoor dat mannen niet langer andere opties hoeven te overwegen. Keuzes maken met hoe je omgaat met je incontinentie kan erg stressvol zijn en je energie wegvreten. Met de juiste oplossing ben je niet langer energie aan kwijt. Zo kun je wat energieker met het dagelijkse leven doorgaan.