Zakelijk

Vraagje? Bel naar de telefoondienst

Ben je iemand die momenteel op zoek is naar werk en niet zo goed weet wat bij je past? Dan is wellicht de telefoondienst iets voor jou. Met deze dienst ben je de hele dag mensen aan het helpen door hun vragen via de telefoon te beantwoorden. Je zal wellicht denken dat dit heel erg lang duurt en een vermoeiende baan is. Echter is het werken bij een dergelijk bedrijf heel erg leuk en brengt het vele voordelen met zich mee. Ben jij benieuwd of de telefoondienst iets voor jou is? Lees dan verder. 

Bellen met de telefoondienst 

Wanneer je bij deze dienst gaat werken, is het bellen overdag heel erg gewoon. Bij de telefoondienst van een bedrijf kun je namelijk werken als medewerker in de klantenservice. Hierbij help je met de telefoondienst vragen te beantwoorden, klachten te behandelen of afspraken te maken. De taken die behoren bij de telefoondienst kunnen per bedrijf verschillen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je voor een school aan de slag gaat of juist voor een online kledingwinkel. Hierbij kun je zeker wel bedenken wat de verschillende taken zijn. Op een school zullen ze namelijk geen vragen stellen over de levering van hun bestelling, maar op een school zullen ze juist telefoontjes krijgen over studenten die ziek zijn. Het verschilt dus per bedrijf wat je doet bij de telefoondienst. 

Ik loop geen rondjes meer 

Ben je niet meer zo goed ter been? Dan is het werken bij de telefoondienst een goede baan. Bij deze baan zit je vaak de hele dag achter je bureau telefoontjes te beantwoorden. Echter is het niet zo dat je de hele dag stil hoeft te zitten. Met deze baan kun je namelijk gemakkelijk telefoontje opnemen terwijl je aan het lopen bent. Het is wel belangrijk dat je informatie verwerkt. Heeft iemand bijvoorbeeld een vraag over een bestelling? Dan moet je wel in staat zijn om deze vraag te kunnen beantwoorden. Wanneer je de gegeven informatie niet kunt vinden tijdens het wandelen dan is het soms verstandiger om toch achter je bureau te blijven zitten. Je kunt zo nu en dan wel even een pauze nemen om je benen te strekken. 

Een beetje kletsen hier en daar 

Wanneer je iemand bent die graag met anderen kletst, is het werken bij een telefoondienst heel erg geschikt voor jou. Je zal bij deze baan namelijk continu telefoontjes aannemen en met verschillende mensen in contact komen. Zo kun je soms hele lange gesprekken hebben of juist korte. Echter is het niet zo dat je je hierdoor de hele dag alleen zal gaan voelen. Juist doordat je de hele dag door met verschillende mensen praat, leg je continu contact. Je zal je tijdens het werk dus niet heel snel gaan vervelen. Ook heb je veel verschillende verhalen die je de hele dag te horen krijgt. Je zult je wellicht wel verbazen hoeveel mensen aan een onbekende aan de telefoon vertellen. Hierdoor heb je ’s avonds altijd wel een verhaal om mee te kunnen nemen naar huis.

Met de telefoonservice van SecretariA bent je altijd optimaal bereikbaar.