Voice-over gezocht?

Voice-over gezocht? Een professionele voice-over maakt uw audio- of videoproductie helemaal af. U hoort echt het verschil als u een voice-over laat inspreken door een professionele stemacteur. Wilkens c.s. Text Online zorgt voor passende stemmen, voor elke gelegenheid en in meer dan honderd talen.

Speciale geluidstudio’s

Wij laten uw voice-overs opnemen met behulp van ervaren geluidstechnici, onder begeleiding van een stemregisseur. Als u dat wilt, kunt u de opnames persoonlijk bijwonen. Het is ook mogelijk om de opnames te volgen via Skype. Op deze manier kunt u altijd bijsturen als dat nodig is. Zo weet u zeker dat de voice-over op de juiste manier wordt ingesproken.

Honderden stemmen

U kunt kiezen uit een grote hoeveelheid mannelijke en vrouwelijke stemmen in alle leeftijdscategorieën, elk met hun eigen specifieke uitstraling. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm met een echte corporate uitstraling, een nieuwsreportage of een animatiefilm vol humor, u hebt altijd een brede keus. Vindt u het moeilijk om een keus te maken uit de vele goede stemmen? Dan maken wij een voorselectie, zodat u sneller de juiste stem vindt. Of we geven u advies bij het maken van uw keuze.

Voice-overs in elke gewenste taal

Ook voor uw internationale AV-producties kunt u bij ons terecht. Wij bieden stemmen in alle gangbare talen. Maar dat is nog niet alles. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij vertalen ook het script voor u! Vanuit elke taal, naar elke taal. Onze professionele vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Zij maken een vertaling die net zo soepel loopt als het originele script – en die exact de juiste timing voor uw AV-productie heeft.

Razendsnelle service

Heeft uw opdracht grote spoed? U ontvangt binnen twee uur onze duidelijke offerte. De voice-over zelf kan binnen 24 uur gereed zijn als de gekozen stemacteur beschikbaar is.

Ook ondertiteling

Wilt u uw video laten ondertitelen? Ook dat is mogelijk. Op deze pagina leest u meer over onze ondertitelingsservice.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze voice-overs? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem nu contact op voor een informatief gesprek met een van onze accountmanagers.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP