Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van online video voor hun marketingstrategie. Dat is niet voor niets. Video is een ijzersterk marketing-instrument. Het houdt de aandacht vast, het verhoogt de conversie en het verbetert ook nog eens de vindbaarheid van uw website.

Zeg het met beeld en geluid

Mensen zijn enorm visueel ingesteld. Een video op uw website kunnen ze maar moelijk weerstaan. Zelfs een eenvoudig filmpje van een ‘pratend hoofd’ is voor de meeste mensen al genoeg reden om te blijven kijken. Video is dan ook het ideale medium om de band met uw doelgroep te verstevigen.

Toegevoegde waarde voor uw doelgroep

Video wordt vaak gebruikt voor promotie en reclame. Dat is een uitstekende toepassing. Maar er is nog veel meer mogelijk. Kijk maar:

  • Reviews van nieuwe producten in uw assortiment
  • Tips en trucs voor het gebruik van apparaten of software
  • Berichten over trends en ontwikkelingen in uw vakgebied
  • Verhalen van gebruikers van uw product of dienst
  • Verslagen van beurzen en andere events
  • Een kijkje in de keuken van uw productieafdeling

Deze voorbeelden laten zien hoe u met video toegevoegde waarde creëert voor uw doelgroep. Dat doet u zonder direct uw product of dienst aan de man te brengen. Dit is een open manier van communiceren, die vertrouwen wekt. Zo werkt u actief aan een sterke relatie met uw doelgroep.

Video gaat verder

Een goed geconfigureerde video op uw website zorgt ervoor dat uw site beter gevonden wordt. Dit effect wordt nog sterker als u zorgt dat de video wordt gedeeld via sociale media als Twitter, LinkedIn en Facebook.

Met het juiste gebruik van video zult u zien dat de resultaten van uw site daadwerkelijk verbeteren.

Wij maken het u gemakkelijk

Wilkens c.s. Text Online biedt u ondersteuning bij alle aspecten van marketing met online video. Van conceptontwikkeling tot productie, van distributie tot monitoring van de resultaten. Onze ervaren regisseurs, editors en animators produceren video’s van hoge kwaliteit. De doorlooptijden zijn kort.

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanager voor een afspraak. Hij vertelt u graag meer over de voordelen van videomarketing en over de vele mogelijkheden die het biedt.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP