Hoe vindt u de beste kandidaten voor uw vacatures? Video is een perfect medium voor werving en selectie. Met een recruitmentvideo geeft u potentiële kandidaten een kijkje in de keuken van uw organisatie. Maar dan wel een kijkje waar u de volledige controle over hebt.

Uw organisatie op haar voordeligst

De voordelen van het gebruik van video bij werving en selectie zijn enorm. Een goed geproduceerde recruitmentvideo trekt aandacht en geeft extra glans aan uw organisatie en haar medewerkers. En video is altijd effectief. Gebruik video bij uw online vacatures en u zult versteld staan van de positieve reacties. Maar recruitmentvideo’s zijn ook bruikbaar op carrièredagen, bedrijfpresentaties en beurzen.

Met een recruitmentvideo meer succes

Uit onderzoek blijkt keer op keer: het gebruik van video bij werving en selectie leidt tot meer reacties op vacatures. En de reacties zijn ook nog eens waardevoller. Het verschil met recruitment zonder video is groot. Op websites waar vacatures met en zonder video getoond worden, is de respons op vacatures met video tot wel vijf maal groter. Simpel gezegd: een recruitmentvideo is de investering méér dan waard.

Recruitmentvideo en social media

Met een goede recruitmentvideo kunt u optimaal profiteren van de kracht van social media. Video wordt door gebruikers op social media als LinkedIn, Twitter en Google+ veel sneller en vaker gedeeld dan tekstberichten. Elke keer dat uw recruitmentvideo gedeeld wordt, neemt het aantal kijkers – en dus potentiële kandidaten voor uw vacature – met sprongen toe.

Wist u overigens dat een video op uw website vrijwel automatisch leidt tot betere vindbaarheid en meer traffic op uw website?

Videoproductie door Wilkens c.s. Text Online

Wilkens c.s. Text Online produceert aantrekkelijke recruitmentvideo’s voor iedere organisatie. Samen met u bepalen wij de oplossing die het beste past bij uw specifieke situatie, zowel qua uitstraling en stijl. Dankzij het gebruik van moderne apparatuur en software is een goede recruitmentvideo haalbaar voor elk budget – ook het uwe.

Meer weten?

Wilt u meer weten over recruitmentvideo’s? Neem dan contact op. Onze accountmanagers vertellen u graag alles over de voordelen van het gebruik van video voor werving en selectie.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP