Een olifant op een surfplank? Geen probleem. Dansende windmolens? Check. In een animatiefilm kan alles. Wat je ook bedenkt, je kunt het in beeld brengen met een animatiefilm. Deze flexibiliteit maakt animatie tot een fantastisch medium dat op vele manier kan worden ingezet.

Laat het zien met een animatiefilm

Hoe maak je een ingewikkeld onderwerp eenvoudig? Laat het zien in een animatie! Niet voor niets luidt het gezegde: één beeld zegt meer dan duizend woorden. En het mooie van animatie is: je laat alleen de relevante zaken zien. De overbodige details laat je buiten beeld. Animatie is dan ook de perfecte ondersteuning voor trainingen en cursussen.

Animatie is inzetbaar op vele fronten

Hebt u er al eens aan gedacht om uw marketingboodschap in een animatiefilm te presenteren? Animatie is een echte aandachttrekker en kan op vele manieren worden ingezet. Een goed geoptimaliseerde film op uw website doet wonderen voor de vindbaarheid van de site. Maar u kunt de film ook laten draaien op een beeldscherm in een beursstand.

Een andere toepassing voor animatiefilms is werving en selectie. Wanneer u uw vacatures vergezeld laat gaan door een pakkende animatiefilm, zult u vrijwel direct merken dat de respons aanmerkelijk verbetert.

https://youtube.com/watch?v=aXrm2sdIZD4+

Animatie is bereikbaar voor iedereen

Veel mensen denken nog steeds dat het maken van animatiefilms tijdrovend en duur is. Dat is al lang niet meer zo. Dankzij slimme software en steeds snellere computers is animatie tegenwoordig haalbaar voor ieder budget. Ook het uwe. En tijdrovend? Wij produceren animatiefilms van 1 à 2 minuten met een doorlooptijd van minder dan een week.

Breng uw huisstijl in beweging

Een animatiefilm kan optimaal worden afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf. Uw huiskleuren  kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als achtergrondkleur. Maar ook elementen uit uw logo kunnen op een speelse manier in een animatiefilm verwerkt worden. Zo wordt een animatiefilm een integraal onderdeel van uw corporate communicatie.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP