Bedrijven en organisaties ontdekken de kracht van bewegend beeld en geluid. Video is dan ook een onmisbaar instrument geworden voor marketing, voorlichting en alle andere vormen van communicatie.

De feiten spreken duidelijke taal: na Google is YouTube de meest gebruikte zoekmachine. Meer dan de helft van alle internetverkeer bestaat uit video. Bijna 90% van alle Nederlanders kijkt regelmatig online video.

Ook u kunt profiteren van de kracht van video. Wilkens c.s. Text Online levert professionele videoproductie voor alle doeleinden. Wij brengen uw boodschap in beeld, op een manier die naadloos aansluit op de uitstraling en de identiteit van uw bedrijf of organisatie.

Video is veelzijdig

Video is multi-inzetbaar. Van bedrijfsfilm tot voorlichtingsfilm, van webtutorial tot instructievideo… Het aantal toepassingen voor video is eindeloos. Dit geldt zeker voor externe communicatie, zoals marketing, voorlichting en recruitment, maar ook voor interne communicatie is video een uitstekend medium.

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over een:

Video maakt uw website beter vindbaar

Video’s genereren veel internetverkeer. Het is dan ook niet vreemd dat zoekmachines dol zijn op video. Een goed geconfigureerde video op uw website maakt dat uw site vrijwel direct beter gevonden wordt door uw doelgroep. Nóg een voordeel van het gebruik van video in uw communicatiestrategie.

Videoproductie voor iedereen

Er wordt vaak gedacht dat videoproductie een kostbare zaak is. Dat was vroeger het geval, maar tegenwoordig is videoproductie bereikbaar voor iedereen. Dankzij digitalisering en moderne technieken zijn de kosten en de doorlooptijd voor videoproductie drastisch afgenomen.

Nieuwsgierig geworden naar videoproductie? Onze accountmanagers vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact op voor een goed gesprek.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP