Interieur

Tafels online bestellen, bij wie kan dat?

Google voor de grap maar eens op “tafels online bestellen” en je krijgt miljoenen zoekresultaten met aanbieders die tafels aanbieden. Maar de ene aanbieder is zeker de andere niet. Zo hebben alle aanbieders hun voor- en nadelen. Terwijl er ook enorme prijsverschillen zijn en er grote verschillen zitten in het assortiment dat zij aanbieden. Waarom zou je dan voor Tomasso Tables moeten kiezen? In onze blog vertellen we meer over wie wij zijn en wat wij aanbieden.

Tafels online bestellen bij Tomasso Tables

Tomasso Tables focust zich sinds het bestaan op het produceren en leveren van duurzame eettafels en eetkamerstoelen. Wij bieden honderden producten uit voorraad aan en deze producten bevatten niet alleen unieke designs, maar zijn ook van kwalitatief goede materialen gemaakt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de materialen van legale afkomst zijn en op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd.

Gigantisch assortiment

Of je nu op zoek bent naar een kleine eettafel, bijzondere eetkamerstoelen of een volledige eetkamer. Deze meubelen en tafels online bestellen doe je bij Tomasso Tables zeker met succes! Ons assortiment bestaat uit honderden kwalitatief hoogwaardige producten die met de grootste zorg zijn geassembleerd. Wij streven ernaar om unieke producten te leveren die ten opzichte van het standaard eetkamer meubilair echte blikvangers in een woon-, leef- of eetkamer zijn.

Eettafels

Onze eettafels bevatten unieke ontwerpen en duurzame materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een industriële of een natuurlijke tafel, bij ons bent u aan het juiste adres! Daarnaast hebben wij ook een groot aantal tafels die gemaakt zijn van gerecyclede materialen!

Eetkamerstoelen

Bij mooie eet tafels online bestellen hoort natuurlijk ook mooie stoelen en wij bieden een groot assortiment aan van eetkamerstoelen in verschillende formaten en kleuren. Je hebt ook enorm veel keuze in van welke materialen de stoelen zijn gemaakt.

Eetkamers

Voor een volledige eetkamer set ben je bij Tomasso Tables ook aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen op maat en producten van duurzame materialen die kwalitatief hoogwaardig zijn.

Snelle levering

Ons distributiecentrum is zodanig ingericht dat wij leveringen razendsnel kunnen laten plaatsvinden. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele dagen in jouw kamer staan. Uiteraard ontvang je na het plaatsen van de bestelling een Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen. Uiteraard komen wij bij je langs wanneer het jou uitkomt!

Retourneren is geen probleem

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten kun je bij Tomasso Tables tafels online bestellen en binnen 30 dagen na levering afstand doen van de koop. Wanneer je niet tevreden bent kun je een retouraanvraag indienen. Wij geloven in onze producten en daarom durven wij deze retourgarantie ook te geven! Daarnaast is het niet nodig om een reden van opgaaf door te geven. Als je het product wilt retourneren sta je daar volledig vrij in.

Tafels koop je bij de specialist 

Tafels online bestellen je natuurlijk bij dé specialist. Die tafels laat produceren met materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Tafels worden ook geleverd met een tweejarige garantie. Bij Tomasso Tables vind je een groot assortiment in verschillende soorten eettafels en bijpassende eetkamerstoelen. Daarnaast bieden wij ook complete eetkamers aan! Op onze website vind je meer informatie over welke tafels wij verkopen en kun je de tafels die wij aanbieden eens rustig bekijken en bestellen.