Uncategorized

Hoe maak je je AirPods goed schoon?

AirPods zijn een geweldige manier om naar muziek, podcasts of wat dan ook te luisteren. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor de feestdagen! Maar het is belangrijk dat je AirPods schoon blijven, zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Dus als je een AirPod-gebruiker bent, zijn hier enkele tips hoe je je AirPods schoonmaakt.  

Het reinigingsproces

Er zijn twee delen van het reinigingsproces – het reinigen van de behuizing en het reinigen van de AirPods zelf. Voor beide stappen heb je een zachte doek nodig (microvezel werkt het best) en wat isopropylalcohol (minstens 70% concentratie). 

Voor het schoonmaken van de behuizing, begin met het afvegen van de buitenkant ervan met je doek en isopropyl alcohol oplossing. Zorg ervoor dat je in alle hoeken en gaten komt! Vervolgens opent je de koffer en verwijdert je alle resten van de binnenkant met een licht vochtige doek. Droog ten slotte de hele koffer af met een nieuwe doek alvorens hem weer te sluiten. 

Om de AirPods zelf schoon te maken, gebruik je eerst een droge doek om al het vuil eraf te vegen. Maak het doekje vervolgens een beetje vochtig met water en gebruik het om alle achtergebleven resten weg te vegen. Als ze eenmaal schoongeveegd zijn, laat ze dan een nacht liggen zodat ze volledig aan de lucht kunnen drogen voordat je ze weer in het doosje doet. 

Als je je AirPods goed verzorgt, gaan ze zo lang mogelijk mee! Denk eraan – gebruik altijd een zachte doek om ze schoon te maken en gebruik alleen isopropyl alcohol oplossingen (minstens 70% concentratie). Door je hoesje regelmatig schoon te maken, blijven je AirPods ook in topvorm! Houd deze tips in gedachten wanneer je je eigen paar AirPods deze feestdagen onderhoudt. Voor meer informatie kun je terecht bij Fixers.