Tekstschrijver gezocht?

Tekstschrijver gezocht? Schrijven, iedereen doet het. Maar wilt u maximaal profiteren van de kracht van het woord? Laat dan uw teksten schrijven door een professionele copywriter.

Onze copywriters kunnen meer dan goed schrijven. Ze kunnen zich ook heel goed inleven in uw organisatie en uw doelgroep. Hoe beter een tekst is afgestemd op de wensen van uw doelgroep, hoe groter de overtuigingskracht. Een goede tekst begint dan ook altijd met een goed gesprek.

Teksten die gelezen worden

Lezers op het web hebben weinig geduld. Iemand die op zoek is naar een product of dienst, klikt al gauw verder als hij niet snel een antwoord op zijn vragen ziet. Weet uw website de aandacht vast te houden?

Onze copywriters zorgen dat uw boodschap gelezen wordt. Met compacte, glasheldere teksten.

Voordelen in de schijnwerpers

Waarom moet de klant bij u zijn – en bij niemand anders? Wat maakt uw organisatie, product of dienst uniek? Wij maken het duidelijk aan de bezoekers van uw website. Hoe? Door hun aandacht volledig te richten op de voordelen die ze bij u kunnen vinden. Oftewel: op uw Unique Selling Points (USP’s).

Onze copywriters maken uw boodschap onweerstaanbaar.

Teksten die gevonden worden

Wordt uw website wel gevonden door uw doelgroep? Vindbaarheid op internet begint met relevante, goed geschreven teksten. En dat is precies wat onze copywriters leveren. Zoekmachine-vriendelijke teksten die niet alleen goed scoren in Google, maar ook nog eens prettig leesbaar zijn.

Wilt u nóg beter gevonden worden? Kijk dan eens naar onze diensten op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Uw klanten in beweging

Wat wilt u bereiken met de tekst? Moet de lezer informatie aanvragen? Een bestelling plaatsen? Wij schrijven een niet te missen call to action. Dat gaat verder dan ‘Klik hier voor meer informatie’. Met een slimme opbouw van de tekst en een goed geformuleerde call to action zorgen wij ervoor dat u kunt rekenen op een goede respons.

Meer dan alleen webteksten

Onze copywriters zijn van alle markten thuis. Wij schrijven niet alleen webteksten, maar ook – onder meer – brochures,  blogs, mailings, educatieve teksten, jaarverslagen … En we schrijven niet alleen in het Nederlands. Dankzij een groot internationaal bestand van freelance copywriters kunnen wij copywriting bieden in vrijwel alle moderne talen.

Wilkens c.s Text Online. Voor teksten die overtuigen.

Zelf copywriting leren?

Met onze eendaagse cursus Copywriting leert u zelf overtuigende teksten schrijven. Deze open, praktijkgerichte training is vooral gericht op online tekstschrijven. Daarnaast leert u de basis van het schrijven van vindbare teksten (SEO).


Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP