Kent u ze? Die websites waar het laatste ‘nieuws’ meer dan een jaar oud is? Waar ze u in juni nog steeds een gelukkig nieuwjaar wensen?

Een website met actuele content maakt een veel betere indruk op bezoekers.

Ziet u een blog of een update van een paar dagen oud op een website? Dan weet u zeker dat de organisatie of het bedrijf achter de website actief is, en een relatie wil opbouwen met de doelgroep.

Een levendige, dynamische website is niet alleen goed voor de bezoekers. Websites waarop regelmatig nieuwe content verschijnt, scoren ook veel beter in Google.

Hoe actueel en dynamisch is uw website?

Zorg voor verse content …

Bloggen is misschien wel de beste manier om uw website te actualiseren. Ook nieuwsberichten brengen actualiteit op uw site. Maar zowel voor bloggen als voor nieuwsberichten geldt: doe het met regelmaat. Minimaal één keer per maand, maar beter nog tweewekelijks of wekelijks.

Periodieke publicatie van blogs zorgt voor actualiteit en betere vindbaarheid. Er zijn nog meer voordelen.

In uw blogs kunt u waardevolle kennis delen met uw doelgroep. De positieve effecten hiervan zijn enorm. Zeker als u de blogs aankondigt en deelt via social media als Twitter, Facebook en Linkedin.

U zult merken dat uw website – en dus uw organisatie – al snel een goede reputatie krijgt onder uw doelgroep. Dat heeft een gunstig effect op de bezoekersaantallen. Bezoekers komen spontaan naar de site om te kijken of u al nieuwe content hebt geplaatst.

… of laat ons het doen

Heeft u onvoldoende tijd, capaciteit of resources om zelf uw website actueel te houden? Vindt u het lastig om ideeën te genereren voor nieuwe content? Dan is een content-abonnement van Wilkens c.s. Text Online het overwegen waard. Voor een vast bedrag per maand schrijven onze tekstschrijvers blogs, nieuwsbrieven of andere updates voor uw site.

Hoe we dat doen? Dat bepaalt u. U kunt bijvoorbeeld zelf informatie aanleveren, die door onze tekstschrijvers worden omgezet naar prettig leesbare blogs. Een andere optie is dat wij uw medewerkers interviewen over interessante onderwerpen voor uw doelgroep. Of wij gaan zelf op zoek naar nieuws over recente ontwikkelingen in uw vakgebied.

De uiteindelijke invulling van het abonnement – in feite het begin van uw contentstrategie – leggen we voor u vast in een contentkalender. Hierop kunt u precies zien wanneer welke content wordt gecreëerd. U kunt de contentkalender eenvoudig uitbreiden met uw eigen ideeën voor contentcreatie. Zo creëert u als vanzelf een uitgewerkte contentstrategie.

Combineren met SEO?

Goed om te weten: onze tekstschrijvers produceren teksten die zijn geoptimaliseerd voor Google. Zij houden bij het schrijven rekening met de relevante zoektermen voor uw organisatie. De teksten dragen dus bij aan een betere vindbaarheid van uw website.

Wilt u echt optimaal profiteren van de verse content op uw site? Combineer dan het contentabonnement met SEO check & advies door Wilkens c.s. Text Online.

Maandelijks Blog & SEO
€195,-
Tweewekelijks Blog & SEO
€295,-
Wekelijks Blog & SEO
€495,-
1 blog of nieuwsbrief per maand
min. 350 woorden
2 blogs of nieuwsbrieven per maand
min. 350 woorden
5 blogs of nieuwsbrieven per maand
min. 350 woorden
 SEO check & advies  SEO check & advies  SEO check & advies

* Wij hanteren een minimale looptijd van 6 maanden. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Vrijblijvend kennismaken?

Er gaat niets boven persoonlijk contact. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal.

NEEM CONTACT OP