Interieur

Comfortabel zitten op een Henders en Hazel bank 

Een nieuw bankstel moet goed bij het interieur passen, comfortabel zitten en functioneel zijn. Een bankstel is ook sfeerbepalend en daarom is het belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan als je een nieuw bankstel gaat uitzoeken. Als je op zoek bent naar stijlvolle bankstellen die zowel comfortabel als functioneel zijn, kom je al snel uit bij een Henders en Hazel bank. Die kwalitatief hoogwaardige bankstellen produceren. In onze blog vertellen we meer over de bankstellen van het bekende merk. 

Wat is Henders en Hazel?

Henders en Hazel is een merk dat in Europa opereert en al meer dan 17 jaar ervaring hebben in het produceren van eigentijdse en gevarieerde meubels. Van bankstellen tot aan tafels en van handige kasten tot aan prachtige fauteuils. Bijzonder in wonen is hun motto en ze komen ieder jaar met nieuwe producten en woonideeën om klanten bij meer dan 300 verkooppunten te enthousiasmeren en te inspireren. 

Eyecatchers in de woonkamer

Het assortiment van Henders en Hazel bestaat uit tientallen banken, stoelen en fauteuils die niet alleen optimaal zitcomfort garanderen, maar ook een verrijking op het interieur zijn. Zij werken met verschillende houtsoorten en stoffen die een gebruiker van optimaal zitcomfort voorziet terwijl het zitmeubilair ook prachtig is om naar te kijken. 

Welke materialen gebruikt Henders en Hazel?

Henders en Hazel produceert hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair van verschillende mooie materialen. Zoals hout, leder, metaal en verschillende stoffen. Door deze materialen te gebruiken en bij een aantal modellen te combineren kunnen zij prachtige eyecatchers produceren. Die ook nog eens comfortabel zitten. De belofte bijzonder in wonen maken zij op die manier ook meer dan waar!

Verschillende stijlen

Er is altijd wel een bankstel verkrijgbaar dat in je interieur past. Of je nu een modern, klassiek, landelijk of Scandinavisch interieur hebt. Zelfs voor een romantisch interieur of een bohemian look is er wel een product beschikbaar dat perfect bij jouw inrichting aansluit. Door niet alleen de laatste trends te volgen, maar door ook naar haar klanten te luisteren, weet het merk de consument telkens weer te verrassen met mooie en kwalitatief hoogwaardige bankstellen.

Henders en Hazel bank

Een Henders en Hazel bank is overal goed voor. Of je nu ontspannen wilt zitten, onderuitgezakt naar een film wilt kijken of er een middagdutje op wilt doen. Ze zijn in dat opzicht multifunctioneel terwijl je een enorme keuze hebt in formaten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een 2-zits, 2,5-zits, 3-zits bankstel of een hoekbank, Henders en Hazel biedt het allemaal aan! Daarnaast heb je een ruime keuze in verschillende soorten stoffen, kussens en of je van extra functies wilt genieten, zoals verstelbare onderdelen of een ingebouwde USB-aansluiting zodat je eenvoudig je telefoon en tablet kunt opladen. 

Henders en Hazel heeft maar liefst 25 verschillende soorten bankstellen in het assortiment. Die allemaal even uniek en eigenaardig zijn. Zo is er altijd wel een Henders en Hazel bank die op jouw wensen aansluit en die ook nog eens perfect in jouw interieur past. Staat er bij De Ruijtermeubel echt niets voor je tussen? Geen probleem, want je kunt ook een bank laten samenstellen!